Violența în familie se lasă cu dosare penale

Luni, 24 Februarie 2020
122
La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 32 de ani, despre producerea unui conflict la domiciliul său. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 25 de ani, soțul femeii în cauză, care ar fi agresat-o fizic pe aceasta. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor în vigoare, și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Pe 22 februarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați de către o femeie, de 50 de ani, despre producerea unui conflict la domiciliul său. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 72 de ani, fostul concubin al femeii, care ar fi amenințat-o și agresat-o fizic pe aceasta. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor în vigoare, și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare.

La data de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați de către o femeie, de 41 de ani, despre producerea unui conflict la domiciliul său. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 41 de ani, concubinul femeii în cauză, care, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat-o fizic pe aceasta. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor în vigoare, și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3095 secunde