VIOLATOR ȘI TÂLHAR în serie! Un constănțean de 25 ani a băgat SPAIMA în prostituatele din Roma

4383
1
VIOLATOR ȘI TÂLHAR în serie! Un constănțean de 25 ani a băgat SPAIMA în prostituatele din Roma - hhh-1507628619.jpg

Articole recomandate

Presa italiană a anunțat că a fost prins violatorul în serie, care umbla cu un scuter negru, la Roma. Se numește Cristi Popa, are 25 de ani și este din Constanța. 


xxx


Violator și jefuitor în serie la numai de 25 de ani, un tânăr român a fost arestat de către autoritățile italiene, fiind suspectat că a violat și jefuit cel puțin trei femei în 15 zile.

În urma anchetei conduse de procurorul Silvia Santucci reiese că bărbatul român, pe nume Cristi Popa, ar fi violat trei femei între 20 septembrie și 5 octombrie 2017, în toate cazurile bărbatul folosind aceeași metodă prin care lega femeile de mâini și de picioare pentru a le imobiliza.

Agresiunile se pare că au avut loc pe via Salaria din zona Prati Fiscali, Roma, unde cele trei femei obișnuiau să se prostitueze. După ce le viola, bărbatul român jefuia femeile, precizează ziarul Corriere della Sera.

Cristi Popa mai este suspectat, de asemenea, că ar fi violat și o femeie fără adăpost de naționalitate germană, în vârstă de 56 de ani, care stătea în parcul din Villa Borghese. Și în acest caz, care a avut loc în data de 18 septembrie 2017, modul de operare al violatorului pare să fie același ca cel folosit de bărbatul român în cazul celor trei femei care se prostituează pe via Salaria.

Anchetatorii așteaptă confirmarea de la medicina legală pentru a afla dacă responsabil de această agresiune este tot același bărbat și nu se exclude posibilitatea ca acesta să fi comis și alte abuzuri sexuale în diferite zone din Roma.

Bărbatul a fost oprit de polițiști în după-amiaza zilei de ieri pe via Salaria, acesta aflându-se la bordul unui scooter negru, marca Kymco, care corespundea perfect cu cel descris de victimele sale și care a fost înregistrat și de camerele de filmat din zona în care a avut loc ultima agresiune, în data de 5 octombrie 2017.

Potrivit autorităților, Cristi Popa locuia într-o fabrică abandonată din localitatea Monterotondo, provincia Roma, unde în urma percheziției anchetatorii au găsit telefoanele mobile jefuite de la victimele sale.



Comentează știrea

Ciociolinu'
10 octombrie 2017
Vorba aia...si '' lucrat ''si cu banii luati !

Vrednic baiat...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4781 secunde