Violator de "profesie". Și-a abuzat mătușa la întoarcerea de la priveghi

309

Articole de la același autor

Un tânăr de 33 de ani, din localitatea constănțeană Cerchezu, a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a violat mătușa. Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 05.00. 


Femeia de 78 de ani și nepotul ei se întorceau de la un priveghi. Pe drum, tânărului i-a încolțit ideea că vrea să întrețină raporturi sexuale și cum mătușa era singură cu el în acest moment, individul nu a ezitat să o atace. Fiind sub influența bău-turilor alcoolice, Ion Cristea a tăbărât pe mătușa sa într-un șanț de pe marginea drumului. În ciuda insistențelor femeii de a o lăsa să plece, tânărul nu s-a lăsat înduplecat. După ce și-a terminat treaba, bărbatul și-a văzut liniștit de drum. 


Inițial, septuagenara nu a vrut să se facă de râs și să își reclame ne-potul, însă marți a depus o plângere la poliție. Oamenii legii au demarat imediat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs violul. Femeia a fost supusă unei examinări medico legale, iar legiștii au stabilit că bătrâna prezintă leziuni specifice infracțiunii de viol. Polițiștii l-au reținut pe Ion Cristea pentru o perioadă de 24 de ore și, ieri, l-au prezentat magistra-ților cu propunere de arestare preventivă. Potrivit anchetatorilor, Cristea nu se află la primul incident de acest gen. În urmă cu doi ani el a fost eliberat din închisoare după ce a violat o altă septuagenară din sat. Individul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Con-stanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4046 secunde