VIOL ÎNTRE MINORI LA MEDGIDIA / O copilă acuză că i s-a pus cuțitul la gât și a fost abuzată sexual

556
VIOL ÎNTRE MINORI LA MEDGIDIA / O copilă acuză că i s-a pus cuțitul la gât și a fost abuzată sexual - 537900viol1325198763-1360060326.jpg
A fost mințită că tatăl ei a suferit un accident, ademenită să meargă la groapa de gunoi de la marginea Medgidiei, unde a fost violată. Asta le-a spus polițiștilor o copilă de 13 ani, care-l arată cu degetul pe un minor de 15 ani. Potrivit oamenilor legii, luni, 4 februarie, copila, însoțită de părinți, s-a prezentat la Poliția municipiului Medgidia și a reclamat că vineri, 1 februarie, a fost victima unui viol. Ea le-a spus polițiștilor că îl cunoștea pe cel care a abuzat de ea și l-a crezut când i-a cerut să-l însoțească pentru că tatăl ei a suferit un accident. Ajunși însă la marginea orașului, tânărul i-ar fi pus cuțitul la gât și ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale. 


Minora a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, iar cadrele medicale au stabilit că a întreținut relații sexuale, dar nu pot stabili data și dacă a fost folosită forța. De asemenea, pe trupul fetei nu au fost găsite alte urme de violență. 


"Ambii minori sunt de etnie romă, au o condiție materială precară, sunt din rândul celor care caută în gunoaie. Mai mult, la data respectivă, când ar fi avut loc fapta, în zonă mai erau 10 - 15 persoane, care însă nu au auzit nimic. Se ridică niște semne de întrebare, dar vom ancheta cazul pentru a stabili dacă a existat fapta și dacă minorul indicat este vinovat", ne-au spus anchetatorii. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Februarie 2013
Stire din Diverse : Ce este violul  în căsătorie
Pagina a fost generata in 0.4423 secunde