Vin primele transportoare blindate Piranha! Vor intra în dotarea Armatei în acest an

Duminică, 22 Aprilie 2018
3248
Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a declarat, sâmbătă, că primele 36 de transportoare blindate Piranha vor intra în dotarea Armatei Române până la finalul anului, 31 fiind aduse de pe linia de asamblare din Elveția, iar cinci fiind asamblate la Uzina Mecanică București.


Prezent la o ceremonie militară la Arad, ministrul Mihai Fifor a fost întrebat de jurnaliști despre momentul sosirii primelor transportoare blindate Piranha, el afirmând că acelea produse în Elveția vor ajunge până la sfârșitul anului.

"Primele autovehicule vor ajunge în țară la sfârșitul acestui an, este vorba de 31 de transportoare care se produc în Elveția, celelalte cinci, adică difernța până la 36 programate anul acesta, vor fi asamblate la Uzina Mecanică București, fiind practic primele transportoare care relansează producția acestei întreprinderi", a declarat Fifor, citat de news.ro.

Ministrul a adăugat că toate celelalte transportoare, până la 227 prevăzute a fi achiziționate, vor fi produse la Uzina Mecanică București.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2731 secunde