Vin primele transportoare blindate Piranha! Vor intra în dotarea Armatei în acest an

3301
Vin primele transportoare blindate Piranha! Vor intra în dotarea Armatei în acest an - piranha5-1524383745.jpg

Articole recomandate

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a declarat, sâmbătă, că primele 36 de transportoare blindate Piranha vor intra în dotarea Armatei Române până la finalul anului, 31 fiind aduse de pe linia de asamblare din Elveția, iar cinci fiind asamblate la Uzina Mecanică București.


Prezent la o ceremonie militară la Arad, ministrul Mihai Fifor a fost întrebat de jurnaliști despre momentul sosirii primelor transportoare blindate Piranha, el afirmând că acelea produse în Elveția vor ajunge până la sfârșitul anului.

"Primele autovehicule vor ajunge în țară la sfârșitul acestui an, este vorba de 31 de transportoare care se produc în Elveția, celelalte cinci, adică difernța până la 36 programate anul acesta, vor fi asamblate la Uzina Mecanică București, fiind practic primele transportoare care relansează producția acestei întreprinderi", a declarat Fifor, citat de news.ro.

Ministrul a adăugat că toate celelalte transportoare, până la 227 prevăzute a fi achiziționate, vor fi produse la Uzina Mecanică București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5237 secunde