Video VIDEO. TRAGEDIE RUTIERĂ! MOTOCICLIST UCIS DE O ȘOFERIȚĂ, DIN CONSTANȚA, CARE A ÎNTORS FĂRĂ SĂ SE ASIGURE

2306
1
VIDEO. TRAGEDIE RUTIERĂ! MOTOCICLIST UCIS DE O ȘOFERIȚĂ, DIN CONSTANȚA, CARE A ÎNTORS FĂRĂ SĂ SE ASIGURE - untitled-1495350822.jpg

Articole recomandate

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă seară, pe Șoseaua de Centură a municipiului, în fața benzinăriei Socar. Un bucureștean de 36 de ani a murit după ce mașina condusă de o constănțeancă de 67 de ani i-a întors în față, scrie reporterbuzoian.ro

Tragedia s-a produs puțin peste ora 18:00. Conform dinamicii preliminare, o femeie de 67 de ani, din Constanța, aflată la volanul Chevroletului de culoare neagră, care circula dinspre Dedeman înspre Fabrica de Bere, a efectuat o manevră de întoarcere. Din partea opusă se apropia motociclistul de 36 de ani, care nu a mai reușit să oprească la timp, izbindu-se violent de mașină în partea din dreapta spate.

Bărbatul aflat pe motocicletă nu a avut nicio șansă. El a fost găsit de Ambulanță în stop respirtor, cu multiple traumatisme, după aproape o oră de resuscitare acesta fiind decedat.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea tragediei. 


Comentează știrea

......
21 mai 2017
.......

si cand te gandesti ca mai vrem si piste de biciclete!!!!Romania-tara de manelisti si retardati,posesori de permise de criminali,nu soferi.Pacat de baiatul ala tanar.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8802 secunde