VIDEO. Trafic cu etnobotanice, surprins de jandarmi pe strada Badea Cârțan

573
3

Articole de la același autor

Opt tineri au ajuns în atenția Crimei Organizate, după ce au fost surprinși pe strada Badea Cârțan în timpul unui trafic cu pliculețe cu etnobotanice. Aseară, la ora 21,00, un echipaj al Jandarmeriei Constanța patrula pe strada Badea Cârțan și a observat un grup de tineri care, la vederea militarilor, au început să se agite și au aruncat pe jos un plic cu o substanța de culoare verde. Tinerii au fost somați și opriți pentru un control corporal sumar.






Asupra dealerilor, două tinere, identificate ca fiind Ghiulnaz A., de 36  ani și Nalia I., de 34 ani, din Constanța, au fost găsite 66 plicuri transparente, din care 34 plicuri conțineau o substanță  albă, 32 plicuri conțineau o substanță de culoare verde și 80 de lei în bancnote de câte 10 lei. Pe lângă plicul aruncat, militarii au descoperit la unul dintre cei șase tineri care au cumpărat stupefiantele, patru pliculețe transparente cu o substanță de culoare verde, pregătite pentru consum, pe care tinerii au spus că le consumă sub formă de țigări etnobotanice. Întrucât în zona respectivă se află patru unități de învățământ, respectiv școlile 7, 38, 36 și Liceul Teoretic George Călinescu, jandarmii vor acorda o atenție sporită persoanelor suspecte, care-și fac apariția în apropierea instituțiilor de învățământ. 








Comentează știrea

FLORIN
19 mai 2013
CIOABA

MUGZUIE !

a
4 noiembrie 2013
a

Tin sa va spun ca poti sa te lasi de etnobotanice sau de droguri fara sa faci prea multe sacrificii... mie mi-a luat o luna de zile pana mi-am pus zid intre mine si droguri. Cand am vrut sa fumez ceva mi-am aprins o tigara si am tras din ea ca si cand as fi tras dintr-un j...t. Eram consumator de cel putin 5 ani de zile, acum ma mandresc ca nu mai sunt consumator de fix 5 ani si 6 luni. Fumez tigari normale si nu vreau sa ma las de ele, chiar daca as putea sau as avea vointa, asta e singuru viciu care l-as pastra si e daunator.

replica relogio hermes
20 noiembrie 2013
replica relogio hermes

hermes bags replica uk Stiri Eveniment : VIDEO. Trafic cu etnobotanice, surprins de jandarmi pe strada Badea Cârțan | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica relogio hermes http://www.delrey.com.uy/images/replica-relogio-hermes.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.868 secunde