Video VIDEO / Tânără filmată în timp ce se droga pe o plajă din stațiunea Mamaia. Imaginile au ajuns la Poliție

46774
1
VIDEO / Tânără filmată în timp ce se droga pe o plajă din stațiunea Mamaia. Imaginile au ajuns la Poliție - drog-1525248777.jpg

Articole de la același autor

Articolul cu titlul "Litoralul românesc, transformat în capitala drogurilor", publicat astăzi de cotidianul Cuget Liber, a stârnit păreri printre cele mai diverse, unii cititori semnalându-ne că realitatea nu este chiar atât de dramatică și că fenomenul este departe de a fi scăpat sub control.


Totuși, o echipă a știrilor ProTV a surprins, ieri, în timpul unui live din stațiunea Mamaia, o tânără care își făcea "încălzirea" pentru o noapte de distracție. Tânăra a fost filmată în timp ce trăgea pe nas prafuri, pe o plajă din stațiune. Filmarea a devenit în scurt timp virală și a ajuns chiar și în birourile IPJ Constanța, polițiștii lucrând în prezent pentru identificarea tinerei. 
În timp ce imaginile deveneau virale, președintele Agenției Naționale Antidrog dezvăluia pentru DCNews planul de acțiune pentru această vară cu privire la prevenirea și combaterea consumului de droguri pe litoral. Specialiștii antidrog au anunțat că vor acționa cu precădere în stațiunile Mamaia, Vama Veche și Costinești. 




"Există o măsură pe care o vom întreprinde foarte rapid pentru sezonul estival. Vom avea posibilitatea să lansăm activități de prevenire mai devreme ca de obicei. Vom gândi chiar la detașarea unor specialiști ai agenției antidrog din alte zone din țară care vor merge pe litoral. Și de data aceasta nu vom face prevenire doar cu distribuire de fluturași, ci prin accesarea tuturor mijloacelor media" a declarat Sorin Oprea, președintele Agenției Naționale Antidrog, pentru DCNews.


Comentează știrea

Feri
2 mai 2018
Drogălaii în libertate! Aveți grija de copii !!!

Si politia din Constanța ce face??? Stie cineva de ce un rahat de dealer de droguri prins asta vară si arestat cu toată echipa de traficanți, este acum in America?!?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0478 secunde