Video VIDEO. Sturioni braconaţi, aruncați din mașină la vederea echipajului polițiștilor de frontieră

328
VIDEO. Sturioni braconaţi, aruncați din mașină la vederea echipajului polițiștilor de frontieră - sturioni-1631090032.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat un cetățean român care transporta peşte fără documente legale, iar, la vederea echipajului, a aruncat din mașină un coş din cauciuc ce conținea sturioni. Cele cinci exemplare de cegă au fost eliberate în mediul natural acvatic.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea au procedat, marţi, 7 septembrie, la verificarea unui autovehicul care se deplasa pe digul de protecție spre localitatea Grindu.

În momentul în care au observat semnalul de oprire efectuat de poliţiştii de frontieră, unul din pasagerii autovehiculului a aruncat pe fereastră o sacoşă din cauciuc.

„În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că în coşul din plastic se aflau mai multe pungi ce conţineau cinci exemplare de sturion, specia cegă. De asemenea, în portbagajul autovehiculului se mai aflau 16 kg de pește diferite specii, transportate fără documente”, explică reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Ulterior, exemplarele de sturion au fost eliberate în mediul natural acvatic, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “deținerea si transportul sturionilor” și “deținerea si transportul de pește, fară documente legale”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.799 secunde