Video VIDEO / SOLUȚIA MINUNE pentru curățarea parbrizelor. Cu două ingrediente banale ai rezolvat rapid problema

1851
VIDEO / SOLUȚIA MINUNE pentru curățarea parbrizelor. Cu două ingrediente banale ai rezolvat rapid problema - auto1-1510936133.jpg

Articole de la același autor

Meteorologii anunță temperaturi scăzute în următoarele săptămâni, iar șoferii au început încă de pe acum să se pregătească de sezonul rece. Cauciucurile de iarnă sunt scoase din garaje, iar lichidele de parbriz sunt la mare căutare.

Un cunoscut meteorolog american, pe nume Ken Weathers, vine în întâmpinarea șoferilor cu o sugestie: să-și curețe parbrizul cu o soluție preparată din două ingrediente banale, pe care le regăsești în fiecare casă: alcool izopropilic (cunoscut și sub denumirea de alcool sau spirtul medicinal) și apă.

Meteorologul vă recomandă să amestecați cele două ingrediente (două treimi spirt medicinal și o treime apă) într-o sticlă de pulverizare și apoi să împrăștiați compoziția pe parbriz.

Așa cum atestă videoclipul său, după câteva secunde, parbrizul devine limpede, gheața dispare în câteva secunde.

"Am garanții că soluția va ajuta la dezghețarea parbrizului în cel mai scurt timp. Pe de altă parte, nu recomand utilizarea apei calde, care poate sparge parbrizul sau deteriora chederele. În plus, soluția aceasta poate fi lăsată în mașină fără teama de a îngheța", a explicat meteorologul, citat de Daily Mail.

Acesta susține că amestecul propus de el poate fi folosit fără teama că ar putea fi deteriorată vopseaua sau tabla mașinii.

"Nu vor exista daune, iar șoferii vor munci puțin la curățarea parbrizului", a mai spus Weathers, oferind și un alt sfat șoferilor, pentru protecția lamelor ștergătoarelor de parbriz: să ridice lamele de pe geam și să le acopere cu șosete vechi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7898 secunde