Video VIDEO ȘOCANT! O șoferiță începătoare, speriată de un autobuz, intră pe contrasens și spulberă frontal o altă mașină

1516
VIDEO ȘOCANT! O șoferiță începătoare, speriată de un autobuz, intră pe contrasens și spulberă frontal o altă mașină - untitled-1568027594.jpg

Articole recomandate

O șoferiță începătoare din Cluj s-a panicat la vederea unui autobuz care ieșea regulamentar din stație, și a tras puternic de volan stânga.

Starea de panică a tinerei s-a accentuat și la vederea unui semn de circulație care semnaliza o lucrare pe carosabil, intrând pe contrasens și spulberând frontal un altă mașină.


De asemenea, un indicator de lucrări pe carosabil i-a accentuat starea de panică, fata crezând că trebuie să-l ocolească și pe acesta. A intrat în viteză pe contrasens, unde a surprins și lovit frontal un alt șofer.

"O femeie de 23 ani a condus autoturism pe Calea Florești înspre Gilău, iar la un moment dat s-a speriat de un autobuz care ieșea regulamentar din stație, după care a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu autoturism condus regulamentar de către un bărbat de 63 ani înspre Cluj Napoca pe bandă a doua. Sunt 2 victime pasagera dreapta față din auto vinovat și bărbatul de 63 de ani", a transmis IPJ Cluj, citat de monitorulcj.ro.


sursa video: Info Trafic 24


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6555 secunde