Video VIDEO. SCENE de GROAZĂ în Mamaia. Tânără BĂTUTĂ în parcarea unui club, de mai mulți bărbați

5217
3
VIDEO. SCENE de GROAZĂ în Mamaia. Tânără BĂTUTĂ în parcarea unui club, de mai mulți bărbați - 6155514600867700-1407750216.jpg
O femeie a fost bătută de mai mulți bărbați, în parcarea unui club de pe litoral. Totul a început cu o ceartă între iubiți, însă după ce ea l-a înjurat, bărbatul a început să o lovească. În loc să o ajute, mai mulți trecători s-au oprit și au început să râdă de tânăra lovită, care i-a înjurat și pe aceștia. Așa că, enervați, bărbații au început să o lovească cu pumnii și picioarele. Apoi totul a degenerat într-o încăierare între toți cei prezenți în parcare, iar spiritele s-au calmat abia atunci când un polițist și un jandarm au ajuns la fața locului, scrie realitatea.net.


Sursa VIDEO: cancan.ro


Comentează știrea

ddd
11 august 2014
dddd

asa pateste o femeie care nu isi stie locul si se crede barbat. O ia in mecla. I-o dat egalitate , sa simta.

Efectul Mazare
11 august 2014
Femeia remorca

Romania -Bangladesh,egalitate la pauza.

DODO
11 august 2014
sodoma

asta genereaza noua educatie : moralitate o .Pentru asa ceva se gasesc bani,investitori,conditii bune,cluburi si multi prosti care cred ca dezmatul = distractie.Astia sunt manelistii vietii.Tocatorii de bani ai taticilor bine pusi.Pentru o educatie adevarata asteptam ca guvernul sa scape ceva pomana.Asta sadim ,asta vom culege!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.61 secunde