Video VIDEO / PERCHEZIȚII LA BIȘNIȚARI. Țigări vândute ilegal în Constanța, aduse pe Dunăre din Serbia

179
VIDEO / PERCHEZIȚII LA BIȘNIȚARI. Țigări vândute ilegal în Constanța, aduse pe Dunăre din Serbia - 10iunieperchezitiitigari-1591784060.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră - D.P.C.M.I.I.T., Gărzii de Coastă, Inspectoratelor Teritoriale ale Poliției de Frontieră Timișoara, Giurgiu și Iași împreună cu ofițeri din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași efectuează, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, percheziții în șaptesprezece locații din județele Mehedinți, Dolj, Tulcea, Giurgiu, Galați, Constanța și Ialomița la mai multe persoane care desfășurau activități ilegale în sfera contrabandei cu țigări.
În perioada februarie - iunie 2020, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră – DPCMIIT, Gărzii de Coastă, Inspectoratelor Teritoriale ale Poliției de Frontieră Timișoara, Giurgiu și Iași, împreună cu ofițeri din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Călărași au fost delegați de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași pentru investigarea  mai multor persoane cunoscute cu preocupări în sfera contrabandei cu țigări.


Pe timpul monitorizării s-a constatat că persoanele în cauză introduceau ilegal țigări în România, din Serbia, transportate pe diferite ambarcațiuni (barje și împingătoare) care tranzitau fluviul Dunărea.  


La data de 10.06.2020, în continuarea cercetărilor, polițiști de frontieră împreună cu ofițeri din cadrul IPJ Călărași, în baza unor mandate emise de Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Călărași, efectuează mai multe percheziții în șaptesprezece locații din județele Mehedinți, Dolj, Tulcea, Giurgiu, Galați și Ialomița.


În urma perchezițiilor, au fost descoperite diferite cantități de țigări și motorină, dar și sume de bani provenite din contrabanda cu țigări. De asemenea, vor fi puse în aplicare paisprezece mandate de aducere, emise de unitatea de parchet pe numele persoanelor implicate.


Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3867 secunde