Video VIDEO. GRAV ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA! Șoferul vitezoman nu a respectat semnalizarea temporară

4314
VIDEO. GRAV ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA! Șoferul vitezoman nu a respectat semnalizarea temporară - untitled-1559724266.jpg

Articole de la același autor

În cursul acestei dimineți, pe drumul național DN 38, la km 46, localitatea Negru Vodă, Județul Constanța, un lucrător de la S.C. Asfalt Dobrogea S.R.L. a fost accidentat grav de un autoturism care circula cu viteză și nu a respectat semnalizarea rutieră temporară existentă în zona unde se execută lucrări de întreținere periodică - așternere covor asfaltic.

La fața locului sunt echipele poliției rutiere care vor stabili cu exactitate cauzele accidentului, echipaje SMURD și drumari de la S.D.N. Constanța.

În zonă se circulă normal.


Ce spune Poliția Constanța


În data de 05.06.2019, ora 09:47, un bărbat de 51 de ani a condus un autoturism, pe DN 38, în afara localității Negru Vodă, dinspre Negru Voda către Topraisar, circulația desfășurându-se pe sensul opus de mers deoarece se efectuau lucrări de asfaltare pe sensul de mers Negru Voda - Constanța, și ajungând la km 45+300m, a surprins si accidentat ușor un barbat de 40 ani, care se afla pe partea carosabila, acesta fiind lucrator al societatii care efectua lucrari de asfaltare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5205 secunde