Video VIDEO / FLAGRANT ÎN PORTUL CONSTANȚA pentru prinderea contrabandiștilor de țigări

806

Articole de la același autor



Echipa de control constituită la nivelul Gărzii de Coastă Constanța a organizat un flagrant pentru identificarea și reținerea unor marinari egipteni care încercau să comercializeze țigarete de contrabandă în Portul Constanța.
Joi, 15 aprilie, în jurul orei 17.00, în urma unui denunț, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat activități specifice, deplasându-se în dana 37 a Portului Constanța, unde era acostată o navă străină, sub pavilion Egipt. La fața locului, a fost identificat un grup de marinari care a încercat să ofere spre comercializare lucrătorilor de poliție, 1.370 de pachete cu țigări de contrabandă.


Imediat, echipa de control a desfășurat activități de identificare și reținere a celor în cauză, însă aceștia nu s-au supus somațiilor legale și au fost executate cu respectarea prevederilor legale cinci focuri de avertisment în plan vertical, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale. În urma flagrantului organizat au fost identificate și reținute patru persoane, marinari egipteni îmbarcați pe nava amintită anterior. 
Totodată, în urma efectuării controlului amănunțit asupra navei, a fost depistată, ascunsă și nedeclarată, cantitatea de 790 de pachete cu țigări.  


Întreaga cantitate de țigări, 2160 de pachete, în valoare de aproximativ 39.200 lei, a fost ridicată în vederea confiscării și continuării cercetărilor .
În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de la  Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, iar la finalizare urmând a fi luate măsurile legale.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6184 secunde