VIDEO. Ceremonial de arborare a drapelelor la Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est

Vineri, 07 Septembrie 2018
153
Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă au participat, azi, la ceremonia arborării drapelelor și intonării imnurilor țărilor NATO la Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est. 


Ceremonia a avut loc în semn de apreciere pentru angajamentul statelor care contribuie cu personal în cadrul acestei structuri multinaționale, precum și pentru a marca trei ani de la înființarea HQ MND-SE, la 1 septembrie 2015. 


La evenimentul care s-a desfășurat la sediul Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est, au mai participat oficiali ai Alianței, precum și ambasadori ai țărilor NATO, acreditați în România.

În prezent, în cadrul Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est își desfășoară activitatea militari din 13 țări contributoare: Albania, Bulgaria, Canada, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Polonia, Spania, Slovacia, Turcia, Marea Britanie și Statele Unite Ale Americii, alături de România, care și-a asumat rolul de națiune cadru.


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.4964 secunde