Video VIDEO. Ceremonial de arborare a drapelelor la Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est

169
VIDEO. Ceremonial de arborare a drapelelor  la Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est - untitled-1536322868.jpg

Articole recomandate

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă au participat, azi, la ceremonia arborării drapelelor și intonării imnurilor țărilor NATO la Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est. 


Ceremonia a avut loc în semn de apreciere pentru angajamentul statelor care contribuie cu personal în cadrul acestei structuri multinaționale, precum și pentru a marca trei ani de la înființarea HQ MND-SE, la 1 septembrie 2015. 


La evenimentul care s-a desfășurat la sediul Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est, au mai participat oficiali ai Alianței, precum și ambasadori ai țărilor NATO, acreditați în România.

În prezent, în cadrul Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est își desfășoară activitatea militari din 13 țări contributoare: Albania, Bulgaria, Canada, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Polonia, Spania, Slovacia, Turcia, Marea Britanie și Statele Unite Ale Americii, alături de România, care și-a asumat rolul de națiune cadru.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9537 secunde