Video VIDEO / APOCALIPSĂ ÎN ITALIA! PATRU ROMÂNI, printre care un bebeluș și o fetiță de 10 ani, AU MURIT într-un cumplit accident

7149
VIDEO / APOCALIPSĂ ÎN ITALIA! PATRU ROMÂNI, printre care un bebeluș și o fetiță de 10 ani, AU MURIT într-un cumplit accident - acc-1591424826.jpg

Articole recomandate

Patru români, printre care un bebeluș de zece luni și o fetiță în vârstă de zece ani, au murit într-un cumplit accident produs pe autostrada A1, între Arezzo și Monte San Savino, în Italia.


Tragedia s-a produs, astăzi, în jurul orei 14.00, în zona Badia al Pino, provincia Arezzo.


Cei doi copii se aflau împreună cu bunicii și alte persoane într-un minivan marca Volkswagen Sharan. În total, în mașină se aflau opt persoane.


În accident au fost implicate două autoturisme și un TIR, iar în urma impactului deosebit de grav, patru persoane, cei doi copii și bunicii lor, au murit pe loc.


Alte șapte persoane au fost rănite și au ajuns de urgență la spital.


Primele echipaje de salvare care au ajuns la locul tragediei l-au găsit pe tatăl copiilor, în jurul mașinii, cu mâinile pe față, strigând disperat către copii și către bunici, notează La Repubblica.


Victimele care au supraviețuit accidentului au fost transportate la spitalele din apropiere, iar pentru doi dintre pacienți au intervenit elicoptere medicale, starea lor de sănătate fiind extrem de gravă.


Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4848 secunde