Video VIDEO. A patra zi de proteste, la Constanţa

453
VIDEO. A patra zi de proteste, la Constanţa - untitled-1617209389.jpg

Articole recomandate

Protestatarii constănţenii au ieşit pentru a patra seară consecutiv în faţa Prefecturii Constanţa, pentru a protesta împotriva restricţiilor impuse de autorităţi din cauza pandemiei. 


Până la această oră un număr de aproximativ de 100 de persoane se află pe străzile Constanţei.


Protestatarii au pornit în marş pe următorul traseu: Prefectura - Bulevardul Ferdinand - Bulevardul 1 decembrie - Bulevardul 1 mai vechi - Poarta 6 - Doraly - Strada Pandurului- Liliacului - Bulevardul Aurel Vlaicu - Pod Cora - Şcoala 8 - Casa de Cultură -Prefectura.


Înainte de începerea protestului avusese loc un mic incident. În legătură cu acesta Jandarmeria comunicp următoarele: 


"Jandarmeria Română asigură, fără discriminare, condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare şi protecția tuturor persoanelor care aleg să-și exprime opiniile în mod pașnic.
În scop preventiv, pe traseul de afluire dinspre strada Traian, unul dintre elementele de dispozitiv a încercat să comunice cu persoanele care veneau spre locul protestului, trasnsmiţându-le câteva recomandări pentru participarea la proteste. Una dintre persoane a ignorat jandarmul. La solicitarea de a-şi declina identitatea, alte persoane au încercat să acorde sprijin persoanei legitimate. Persoana respectivă a fost extrasă din zonă în vederea stabilirii identităţii.
Noi am transmis permanent apeluri la calm prin echipele de dialog care s-au aflat în mijlocul cetăţenilor, comunicând şi recomandând manifestanţilor să îşi exercite dreptul la liberă exprimare în mod paşnic şi civilizat.
Transmitem un în continuare un apel la calm, nu ne dorim escaladarea situaţiei şi protejăm drepturile constituţionale cât timp acestea se desfăşoară cu bună credinţă.
Misiunea noastră se incheie când oamenii ajung in siguranţă acasă!"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3075 secunde