Victor și Ioan Becali s-au predat! Anunțul a fost făcut de Gigi Becali

359
1
Victor și Ioan Becali s-au predat! Anunțul a fost făcut de Gigi Becali - gigi-1519149319.jpg

Articole recomandate

Ioan Becali a fost condamnat definitiv, marți, de Înalta Curte de Casație și Justiție la 7 ani și 4 luni închisoare, iar fratele său Victor Becali a primit 5 ani și 8 luni închisoare cu executare, în dosarul în care sunt acuzați că au mituit-o pe fosta judecătoare Geanina Terceanu. În același dosar, Cristian Borcea, fost președinte executiv al clubului de fotbal Dinamo, a fost achitat.


Gigi Becali, vărul celor doi frați Becali, a afirmat că Ioan și Victor nu vor sta mult după gratii.


"Eu m-am întâlnit cu ei, ei se duc acum fac 2 luni, nici 2 luni, apoi vor cere eliberarea condiționată. Giovani era plecat la Constanța și când a auzit, în drum, s-a prezentat la prima secție de poliție, cred că la Poarta Albă sau la Slobozia. Victor s-a prezentat la Rahova. Ei pușcăria au executat-o, au făcut fracția de două treimi.


Victor a făcut 4 ani de închisoare, voi știți ce înseamnă? E dezastru. Pedeapsa a fost că n-a vrut să zică judecătorul: "Uite, au dat mită judecătorului, au scăpat". Victor a făcut aproape 5 ani, ce să-i mai facă lui Victor? Pentru imaginea publică s-a dat pedeapsa", a spus patronul FCSB.


Apoi, Gigi Becali a explicat de ce Cristi Borcea a fost achitat în acest dosar.


"Ce să-i facă lui Borcea?A spus că i-a dat 10.000 de euro că era frumoasă. A fost cuvântul ei. Nu era niciun martor. Normal că judecătorii s-au supărat: "Cum, tu, judecătoare, te duci acasă la infractor?". Și i-a dat pedeapsă. N-au existat probe. A fost cuvântul ei contra cuvântului lui. Nu era nicio probă că a fost la el acasă. A zis că a găsit 10.000 de euro în poșetă. Nici ea nu mai știa. Eu am făcut pușcărie. Nu zic că e ușor. Dacă cineva îmi spune: "Mai faci 5 luni", eu zic: "Bine, mă, când?". E greu fără mamă, fără copii, fără soție. E mai greu când e prima pușcărie, apoi te obișnuiești... E mai rău că nu-ți dă drumul acasă", a mai spus Gigi Becali, potrivit Realitatea.net.


Comentează știrea

europeanu
20 februarie 2018
Hotii la parnaie !

pai daca au facut doua treimi inseamna ca in afara de ce iau acum mai au o coada ! Asta inseamna sa fii jmecher !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8809 secunde