Victor Ponta, despre respingerea Adinei Florea de la șefia DNA: Mi se pare o decizie normală

311
Victor Ponta, despre respingerea Adinei Florea de la șefia DNA: Mi se pare o decizie normală - ponta5-1542802930.jpg

Articole recomandate

Victor Ponta, președintele Pro România, consideră normală decizia șefului statului Klaus Iohannis de respingere a propunerii de numire a Adinei Florea în funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

"Mi se pare o decizie normală. Ce mi se pare cel mai rău este faptul că noi nu reușim să reparăm lucruri care merg prost și le distrugem și mai tare. Așa cum doamna Kovesi a distrus ideea de anticorupție în România, domnul Dragnea a distrus ideea de luptă împotriva abuzurilor. Așa că nu mai avem nici anticorupție și avem în continuare abuzuri și, după cum vedeți, de doi ani ne învârtim în jurul cozii pentru că oamenii care ar trebui să rezolve lucrurile și să le repare sunt interesați doar de viața și de pielea lor și nu de ceea ce se întâmplă în ansamblu. Eu cred că trebuie să avem un DNA puternic și un DNA care să nu mai comită abuzuri, cum s-au comis în vremea doamnei Kovesi. Nu avem nici un DNA puternic și nu am oprit nici abuzurile. (...) Cred că cei care au furat și care iau mită și care vând România, cum se întâmplă și azi cu Fondul Suveran, să ajungă în închisoare, iar cei nevinovați nu trebuie să aibă probleme. Nu am ajuns acolo și e păcat", a declarat Ponta, miercuri, la Palatul Parlamentului.

Președintele Klaus Iohannis a respins-o pe Adina Florea de la șefia DNA, anunță Președinția într-un comunicat. Șeful statului a respins mai multe propuneri primite de la ministrul Justiției pentru posturi de conducere în cadrul Parchetului General, pe motiv de legalitate, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4083 secunde