Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, audiat ca martor în dosarul "Mineriada"

115
Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, audiat ca martor în dosarul

Articole de la același autor

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a prezentat, azi, la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari, în calitate de martor, în dosarul "Mineriada".


"După 27 de ani e greu să îți amintești mare lucru. (...) Sigur că am fost surprins, șocat, ca orice om care a văzut acele momente. În rest, rămâne să discut cu domnul procuror militar, să vedem exact ce mă întreabă și să răspund cât mai sincer, deschis și fără niciun fel de reținere", a declarat Ciorbea, marți, la sosirea la PG, precizând că a venit în calitatea de martor în dosarul 'Mineriada', potrivit Agerpres.ro. 


Întrebat ce implicarea a avut în evenimentele anchetate în dosarul 'Mineriada', Ciorbea a spus că "niciuna" și a afirmat că este și el "curios". "Nu fac aprecieri nici de natură penală, nici civilă, nici de altă natură", a răspuns Avocatul Poporului, referitor la dosarul 'Mineriada'.


La sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, procurorul general, Augustin Lazăr, a declarat că o soluție în dosarul 'Mineriada' va fi dată în primele luni din 2017.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3619 secunde