VIAȚĂ GREA ÎN POLIȚIE. AGENȚII ÎNCADRAȚI DIN SURSĂ EXTERNĂ, PLÂNGERI PE BANDĂ RULANTĂ

128960
48
VIAȚĂ GREA ÎN POLIȚIE. AGENȚII ÎNCADRAȚI DIN SURSĂ EXTERNĂ, PLÂNGERI PE BANDĂ RULANTĂ - 646x404-1469778241.jpg
Agenții de poliție încadrați din sursă externă, ce urmează în prezent cursurile de inițiere în cariera aleasă se plâng de câteva probleme de igienă, în cadrul Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina.


"Cu o problemă majoră se confruntă colegele noastre, prin prisma faptului că le este alocată o singură oră pe zi (seara) pentru dușuri, ori în prezent în școală se află aproximativ 1.200 de polițiști. Să presupunem că sunt 600 de femei și 600 de bărbați la cursuri. Dacă facem un calcul simplu, având în vedere că băile sunt comune și există aproximativ 10 dușuri (și care presupunem că sunt toate funcționale) rezultă că fiecărui/fiecărei coleg/colegă îi revine un timp extrem de limitat pentru un duș.


În plus orele de sport sunt intercalate cu celelalte ore, în loc ca acestea să fie puse la sfârșitul zilei de cursuri pentru a își putea efectua igiena corporală după depunerea efortului fizic, astfel colegii noștri fiind nevoiți să se reîmbrace transpirați cu uniformele", se arată pe un site de socializare.


De asemenea, agenții nu înțeleg de ce le este interzis să iasă din școală după terminarea cursurilor, luând în considerare că aceștia nu sunt elevi, ci polițiști, fiind deja angajați ai MAI. 


Comentează știrea

48 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
Ofiter
29 iulie 2016
Politisti

Daca nu inteleg ce inseamna un efort de asa maniera, citeva luni de viata cazona, care chiar intareste si fizicul, dar mai ales psihicul, atunci nu au ce cauta in politie, unde esti 24/24 la datorie....asta nu inteleg unii......pe de alta parte, ar trebui asigurat un anume grad de comfort si de igiena.....dar mentalitatea a ramas ancorata in metodele de acum 30 de ani.....

MILITAR
29 iulie 2016
Politisti

Nu este usoara viata cazona!!! Fiti multumiti ca intrati pe usa din spate in politie,unde dupa vaicarelile voastre nu veti avea nici rezultate notabile.Gresala sistemului ca a acceptat asa ceva. Cred ca nu isi doresc un sistem politienesc redutabil

Gabriel
29 iulie 2016
Politisti fara scoala ce sunteti

Voi va plangeti ca nu aveti conditii de igiena. Spuneti mersi ca stati doar 3 luni,pe cand elevii care fac adevarata scoala de politie pentru a ajunge angajati ai MAI stau 2 ani de zile in scoala. Voi astia incadrati direct lasati ciocu mic si nu ca mai plangeti atata.

Andrei
29 iulie 2016
Sunteți polițiști, nu dame

Am făcut doi ani de școală de poliție în 2009-2011 în condiții mai rele decât sunt acum. Când vor începe efectiv munca la posturile de poliție și se vor spăla la lighean nu se vor mai plânge atât ca niște domnișoare.

Dacicvs
29 iulie 2016
Pseudopolitistu

Cand o sa fie filtru in strada, ce or sa faca? Cei scolarizati stau si opresc si ei in autospeciala si scriu? Cand o sa trebuiasca sa verifici o moarte suspecta, la fel? Pe mine SAPVLC m-a calit, este o scoala militara care te invata disciplina, fara de care nu poti desfasura activitatea de politist. Sa renunte, chiar astept asta!

Ovi
29 iulie 2016
Minciuni...

Nu e adevarat ce se scrie! Nu sunt doar 10 dusuri... ei sunt 1200, noi am fost 1500 timp de 2 ani... s-a facut scoala, s-a stat in unitate fara sa iesi o sapt intreaga, s-au facut cursuri (nu ceea ce faceti voi acum!). Ideea e ca nu veti fi pe deplin politisti niciodata in fata mea, incadratilor cu buletinul! Acum cateva luni bune in urma, noi politistii, eram nenorociti, spagari, infractori din punctul vostru de vedere... si acum ce faceti? intrati si voi in randurile noastre, ale spagarilor?! Cred ca nu mai este nimic de comentat! Imi pare rau de ce popor am fost si ce popor am ajuns...!

Crank
29 iulie 2016
Renuntati!

Va rugam, abandonati scoala si meseria! Noi, ceilalti, asteptam pe cei care au facut o scoala asa cum e normal, fara fite.

ano
29 iulie 2016
Zic...

Sa inteleg ca pentru a deprinde tainele meseriei au nevoie de experienta lipsei de igiena. In asta consta munca de politie? S-au dus vremurile alea... Evolutia noastra ne obliga sa asiguram macar condiții corecte de igiena. Macar!!!

luci
29 iulie 2016
...

Ce va mai place barfa... Sistemul acesta de incadrare este in Romania de mult timp( cu o pauza de cativa ani)si a functionat chiar bine. Pe vremea lu impuscatu erau adusi in sistem prin aceasta metoda oameni de calitate. Ce nu va convine? Sunt oameni(cetateni romani) scoliti pe bani lor, cu care statul nu a cheltuit nimic, si in scurt timp ies in strada. Bravo lor. Vor fi cu fruntea sus deoarece nu sunt atarnache la sistem.

vlad the student
29 iulie 2016
parvenitilor

"noi suntem deja polițiști" .. Mai privilegiaților, voi sunteti niste cetățeni care îmbracă o haină identică cu cea pe care o port eu dar asta nu va face colegi cu mine, nu va face polițiști. Va mințiți singuri. Daca maine iau un halat alb si ma plimb prin spital, asta nu ma face doctor. Unii dintre voi veti ajunge peste cativa ani buni polițiști, atunci va voi strânge mana si va voi considera colegii mei. Pana atunci sunteti niste persoane care îmbracă o uniformă albastră.

48 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0479 secunde