VIAȚA DE POLIȚIST E GREA, PARTEA A II-A. DETALIUL DIN IMAGINEA CARE A STRÂNS ZECI DE COMENTARII!

7101
1
VIAȚA DE POLIȚIST E GREA, PARTEA A II-A. DETALIUL DIN IMAGINEA CARE A STRÂNS ZECI DE COMENTARII! - politia-1470312268.jpg

Articole recomandate

După ce zilele trecute polițiștii încadrați din sursă externă se plângeau de mama focului de condițiile din cadrul Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, astăzi, o imagine postată de celebrul polițist Marian Godină, confirmă că viața de polițist chiar e grea. În timpul jurământului de credință, una dintre polițiste s-a descălțat, de vină fiind, mai mult ca sigur, pantofii incomozi.


"Pe lângă jurământul de credință depus la absolvirea școlii, fata a jurat că nu va mai purta pantofii ăia în veci.", a scris Godină pe Facebook, în stilul său caracteristic. 


Reacția internauților nu a întârziat să apară: "O să rămâi interzis când o să vezi cum trage cu arma fata asta...iar pantofii ăia sunt într-adevăr oribili și incomozi"




Comentează știrea

fost politist
5 august 2016
cariera

A fi politist este o meserie usoara cand acea persoana este inzestrata cu fler si tropism. Aincerca sa te faci politist doar de dragul uniformei,a puterii si pt siguranta unui loc de munca,mai bine stai acasa. Asa ca domnilor/doamnelor care aspirati la calitatea de politist intrebati-va daca sunteti inzestrati cu calitati pentru ea. Toti merg pe coneptia unei munci de birou,dar trebuie sa existe lucratori la munca de jos pt ca acolo ia nastere infractionalitatea. Succes tuturor!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2662 secunde