Vesti bune! 145 de persoane vindecate de Covid-19, la Constanta

1388
Vesti bune! 145 de persoane vindecate de Covid-19, la Constanta - spitalinfectioase21493220372-1587765984.jpg

Articole de la același autor

Dupa ce astazi a fost raportata o stagnare la 222 a numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus, la Constanta, vestile bune continua sa vina.


Prefectul judetului, George Niculescu, a anuntat, in aceasta seara, ca numarul celor vindecati a ajuns la 145, dupa ce, la finele saptamanii trecute, era 104.


"Săptămâna se încheie cu o veste cât se poate de bună: în Constanța avem 145 de persoane vindecate de infecția cu noul coronavirus! Asta înseamnă că avem o rată de vindecare de 65%, rezultate obținute cu ajutorul personalului medical constănțean, un exemplu de implicare și profesionalism pentru noi toți.
De altfel, trebuie să apreciem eforturile medicilor, asistentelor, infirmierilor, tuturor celor implicați în procesul de vindecare. Și ce altă metodă mai bună avem de a ne arăta aprecierea, decât să fim responsabili și să nu le îngreunăm misiunea?
Fac apel către toți locuitorii acestui județ să respecte în continuare prevederile Ordonanțelor Militare! 


Repet, și pentru cei care mă înțeleg greșit: cei care merg fie la muncă, fie în ajutorul celor aflați în nevoie, fie au de rezolvat situații justificate, se pot deplasa, dacă prezintă motivația organelor de ordine! DREPTUL LA MUNCĂ SAU LA LIBERĂ CIRCULAȚIE (JUSTIFICATĂ) NU VĂ ESTE ÎNGRĂDIT! Celor care pot să amâne deplasările, care pot sta acasă, îi rog să o facă!


Înțeleg că toată lumea a obosit să se gândească doar la coronavirus, să se simtă amenințați de acest dușman nevăzut! Dar, cu puțină răbdare, vom trece și de asta! Responsabilitatea voastră, a tuturor, se va traduce în vieți salvate!", a transmis prefectul George Niculescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.704 secunde