VESTE TRISTĂ DE LA PRINCIPESA MARGARETA

1514
2
VESTE TRISTĂ DE LA PRINCIPESA MARGARETA - principesamargareta2pe629kruai-1512122249.jpg

Articole recomandate

Custodele Coroanei, principesa Margareta, a decis anularea călătoriei simbolice cu Trenul Regal, de 1 Decembrie, din cauza stării de sănătate a fostului suveran al României, regele Mihai I.

''Din cauza stării de sănătate a Majestății Sale, Custodele Coroanei a decis, cu părere de rău, anularea călătoriei cu Trenul Regal de 1 Decembrie din acest an. Călătoria simbolică a Trenului Regal pe traseul prevăzut pentru ziua de astăzi va fi reprogramată la o dată, în cursul anului 2018", se într-un mesajul publicat pe portalul www.romaniaregala.ro.


Principesa Maria a ajuns joi seară la reședința privată din Elveția a regelui, unde îi va sta alături până la mijlocul săptămânii viitoare, conform sursei citate.

P


Comentează știrea

nae
1 decembrie 2017
stare buna

starea de sanatate a majestatii sale ventrilocul este stabila fiind impaiat din 2014,i-l mai tinem putin la frigider pentru ca avem nevoie de renta lui viagera cu toate ca n-am platit nici o taxa aferenta proprietatilor cadou oferite de hotii romaniei,mergem inainte

europeanu
1 decembrie 2017
Hotii la parnaie !

nae tata daca nu era regele faceai parte acum din federatia rusa si-l lingeai pe criminalul putin.Asa ca te ocupi acum de criminalul ilici iliescu.Se vede ca educatia comunista a dat roade la idioti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3655 secunde