Verificări în cartierul Henri Coandă. Au fost amprentați și fotografiați mai mulți locatari

Vineri, 14 August 2020, 21:44
154
Peste 180 de forțe de ordine au fost mobilizate, joi dimineață, în campusul social Henri Coandă din municipiul Constanța. Au fost verificați toți chiriașii RAEDPP Constanța care locuiesc în 10 blocuri de locuințe sociale, respectiv 1.438 de spații locative. În total, 1.197 de locatari au fost legitimați, mai mulți dintre ei au fost amprentați și fotografiați și, totodată, au fost verificate 20 de autoturisme.

Încă dinainte de zorii acestei zile, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanța și G.J.M Tomis, însoțiți de câini de serviciu, polițiști locali și reprezentanți ai RAEDPP Constanța și-au unit forțele pentru a desfășura acțiunea de amploare, care a vizat identificarea persoanelor căutate în baza unor mandate, cele care locuiesc fără forme legale, precum și în vederea prevenirii și combaterii infracționalității stradale și a faptelor antisociale.

"În urma rezultatelor raportului pe care îl vor întocmi reprezentanții Poliției municipiului Constanța, regia va aplica măsurile care se impun. Astfel, persoanelor despre care se constată că sunt certate cu legea li se vor rezilia contractele de închiriere. Acțiuni de acest gen vor continua și în perioada următoare la locuințele pe care RAEDPP Constanța le are în administrare", au anunțat reprezentanții RAEDPP.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2264 secunde