Vedetă scăpată din infernul de la Bamboo: "Sunt încă șocată și mă rog la Dumnezeu să nu existe victime"

522
2
Vedetă scăpată din infernul de la Bamboo:

Articole recomandate

Aflată la aniversarea unei prietene, Simona Trașcă a povestit speriată cum a reușit să se salveze. Blonda a publicat un mesaj pe contul ei de Facebook, scrie romaniatv.net


"După incendiul de la Bamboo ...Da sunt ok! Încă șocată și mă rog la Dumnezeu să nu existe victime..eram foarte aproape de ieșire și-mi amintesc că m-am luat de mâna cu Lore (n.r. Loredana Chivu) și am fugit..am văzut flăcări și după fumul prin care treceam și nu mai vedeam nimic.. Un fum care mă leșină..auzeam decât evacuați evacuați și o țineam strâns pe Lore ...am ajuns acasă și acum tremur..ce suntem noi oamenii în caz de așa ceva?? Neputincioși ...la mila Lui Dumnezeu...", a scris Simona Trașcă.

Un incendiu puternic s-a produs, sâmbătă dimineață, la Clubul Bamboo din Capitală, peste 30 de persoane fiind transportate la spital. În urma incendiului, care nu a fost stins, clubul s-a prăbușit. Secretarul de stat Raed Arafat spune că nu se poate preciza la acest moment dacă nu sunt persoane care să fi rămas prinse în incinta clubului.



Comentează știrea

Misu
21 ianuarie 2017
Nu va comparati cu cei de la Colectiv

La Colectiv erau copii inteligenti aici erau 1000 persoane in club. 700 curve din televiziune si modeling, 100 interlopi si 200 baieti de politicieni, afaceristi care stiu doar cum au facut primul milion de euro si baieti de dorobanti.

Hollywood
23 ianuarie 2017
Vedetă

Simona Trașcă și Loredana Chivu sunt vedete? Pe bune? Am avut mereu impresia că sunt două prostituate care se fut pe bani mulți. Îmi cer scuze pentru confuzie. Plm.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5415 secunde