Vânătorii de munte, exemplu de solidaritate

Marţi, 24 Martie 2020
178
La solicitarea Spitalului Orășenesc din Gura Humorului, militari din Batalionul 17 Vânători de Munte "Dragoș Vodă" au distribuit și montat un cort militar în curtea instituției medicale, pentru triajul epidiemiologic.

"Sprijinul acordat Spitalului Orășenesc Gura Humorului demonstrează valoarea solidarității și a cooperării interinstituționale pentru managementul situațiilor de criză, cum este și această urgență civilă cauzată de răspândirea virusului Covid-19.

La solicitarea autorităților locale și centrale, acționăm în sprijinul populației, cu responsabilitate și profesionalism, împreună cu colegii noștri din Ministerul Sănătății și Departamentul pentru Situații de Urgență.

În același timp, la nivelul unității, se iau toate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii virusului Covid-19, prin acțiuni de dezinsecție a spațiilor din pavilioanele cazărmii și a punctelor izolate ale unității, prelucrarea întregului personal cu privire la Covid-19", informează, într-un comunicat, Forțele Terestre Române.

XXX

Militarii Batalionului 6 Rachete Sol-Aer, din cadrul Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer "General Nicolae Dăscălescu", au montat un cort militar în curtea Policlinicii din municipiul Urziceni.

Cortul este necesar pentru protejarea personalului medical implicat în triajul pacienților care se adresează specialităților medicale existente în Policlinica Urziceni, în contextul pandemiei cu Covid-19. 

Pagina a fost generata in 0.2483 secunde