Vânători de mistreți, cercetați pentru braconaj cinegetic

387
Vânători de mistreți, cercetați pentru braconaj cinegetic - armedevanatoare-1350311564.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii arădeni au depistat doi bărbați care ascundeau, în mașina cu care se deplasau, doi mistreți împușcați, două arme de foc și muniție.  Față de aceștia se efectuează cercetări pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.


Ieri, oamenii legii au depistat, în zona localității Dud, doi bărbați, suspectați de braconaj cinegetic.


Cei doi suspecți, B. Matei, de 43 de ani și C. Augusto, de 69 de ani, transportau, cu un autoturism de teren, doi porci mistreți, împușcați. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au mai găsit în interiorul acestuia două arme de vânătoare, una cu alice și una cu glonț, precum și muniție.


Întrebați despre proveniența animalelor, B. Matei a recunoscut că el i-a împușcat, cu arma personală, pe un fond de vânătoare.
Întrucât cei doi bărbați nu au putut prezenta autorizație de vânătoare valabilă pentru acel fond de vânătoare și nici autorizație de transport pentru arme, pe numele acestora s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7075 secunde