Val de spargeri! Hoții au plecat cu televizoare și sticle de vin de colecție

379
Val de spargeri! Hoții au plecat cu televizoare și sticle de vin de colecție - valdespargeri-1568143376.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați din Mereni au fost reținuți, ieri, fiind acuzați că au jefuit mai multe locuințe din localitatea Topraisar. Cei doi au forțat ușile de acces sau ferestrele caselor, iar din interior au furat tot ce au găsit de valoare: televizoare, laptopuri și chiar și un rastel cu vinuri de colecție. 


Începutul lunii septembrie a adus polițiștilor de la Secția 9 Rurală Topraisar un val de plângeri privind spargerea mai multor locuințe din comună. Astfel, un bărbat a reclamat că i-a fost spartă locuința de vacanță, iar din interior i-au fost furate două televizoare, un laptop, o combină muzicală, dar și un rastel cu 15 vinuri de colecție. 


Hoții au profitat de faptul că locuința era nelocuită, astfel că au forțat ușa de acces și au acționat fără jenă, furând tot ce au considerat că poate fi valorificat ușor ulterior. În aceeași zi, un alt păgubit s-a prezentat la Poliție, reclamând o spargere similară. Dintr-o casă nelocuită au fost sustrase, în perioada 28 august - 5 septembrie, două combine muzicale și o pilotă. De data aceasta, hoții au intrat în casă forțând o fereastră. 


Un mod similar de operare au constatat polițiștii și în cazul unei a treia spargeri, comise în perioada 19 august - 5 septembrie. Păgubitul, un cetățean francez, a reclamat că locuiește provizoriu în imobilul respectiv, iar în perioada în care a lipsit de la adresă, persoane necunoscute au forțat o fereastră, iar din interior au furat un laptop și un rucsac. 


Urmare a cercetările efectuate, oamenii legii i-au identificat pe hoți ca fiind doi bărbați de Mereni, Memet M., de 35 de ani, și Iașar M., de 38 de ani. Cei doi au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Totodată, oamenii legii au recuperat prejudiciul în proporție de 90%, hoții neapucând să valorifice bunurile furate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5576 secunde