Val de spargeri de locuințe în Cumpăna. Iată cum acționau hoții!

732
Val de spargeri de locuințe în Cumpăna. Iată cum acționau hoții! - furturilocuinta-1616782094.jpg

Articole de la același autor

Trei bărbați, recidiviști, au ajuns din nou în atenția anchetatorilor, după ce au jefuit locuințe din comuna Cumpăna. Potrivit anchetatorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cei trei pândeau locuințele, când nu erau proprietarii acasă, iar ulterior pătrundeau în incintă și furau tot ce puteau valorifica. Unul din furturi a fost comis în după-amiaza zilei de 19 decembrie 2020. „În intervalul orar 17.15 – 17.54, numitul Ț.I.G, prin escaladarea gardului împrejmuitor al imobilului, a pătruns în curte, după care a forțat fereastra tip PVC cu un corp dur și a pătruns în locuința persoanei vătămate B.F., după care a mers în mai multe încăperi de unde a sustras suma de aproximativ 264.000 de lei”, au arătat anchetatorii.

Un alt furt, cu un mod de operare asemănător, a fost dat în seara zilei de 26 februarie. „Tot numitul Ț.I.G. a escaladat gardul împrejmuitor al imobilului, după care a forțat cu un corp dur fereastra tip PVC și a pătruns în locuința persoanei vătămate G.C, după care a mers în mai multe încăperi, de unde a sustras suma de aproximativ 30.000 de lei, două ceasuri de damă și bijuterii”, au descris procurorii modul de acțiune. Suspectul a fost ajutat de un complice, care l-a adus la fața locului cu un Opel și apoi a stat de pază și în contact telefonic permanent, pentru a evita ca hoțul să fie surprins de proprietari.

Ulterior, la începutul lunii martie, suspectul Ț.I.G. a mai comis o ilegalitate, mai precis a fost surprins la volanul unui BMW, deși nu deține permis auto. De menționat că bărbatul a fost depistat de polițiști la volan de două ori în aceeași zi, prima dată, în jurul orei 12.30, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, iar ulterior pe drumul spre Lazu.

Al treilea suspect este cercetat pentru că a încercat să vândă bunurile care proveneau din furturile comise. Mai precis, pe 2 martie, bărbatul în vârstă de 36 de ani a vrut să îi vândă unui alt bărbat un ceas de damă, marca Armani, despre care știa că a fost furat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9063 secunde