VAL DE ACCIDENTE! MAȘINI RĂSTURNATE în stațiunea MAMAIA!

648
VAL DE ACCIDENTE! MAȘINI RĂSTURNATE în stațiunea MAMAIA! - 24maiaccidentemamaia-1590310000.jpg

Articole de la același autor

Mai multe persoane au fost rănite, iar autoturismele făcute praf, în urma mai multor accidente care au avut loc, sâmbătă noaptea, în stațiunea Mamaia. 


Prima solicitare către forțele de ordine și salvatorii din cadrul ISU Dobrogea a fost primită în jurul orei 20.00. Apelul la numărul unic de urgență anunța că în Mamaia Nord s-a răsturnat o mașină, într-un sens giratoriu. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit un tânăr de 21 de ani, care a condus pe B-dul Mamaia Nord, dinspre Constanța către Năvodari, iar ajungând în sensul giratoriu, din cauza neatenției a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat pe contrasens, unde s-a răsturnat pe partea carosabilă. 


În urma impactului, două tinere de 18 ani au fost rănite. 
După aproximativ două ore, când oamenii legii nici nu terminaseră bine cercetarea la fața locului în cazul primului accident, un alt apel la numărul unic de urgență 112 anunța că la câteva sute de metri distanță, mai precis în dreptul hotelului "Turist", s-a răsturnat o altă mașină, lovind și un panou de publicitate stradală. Și în acest accident, din primele informații, în mașină se aflau mai multe persoane; din primele informații, doi pasageri ar fi fost răniți, dar ulterior acest aspect a fost infirmat.  


După miezul nopții, un alt autoturism s-a răsturnat în sensul giratoriu din dreptul Aqua Magic. De asemenea, în acest accident, din primele informații, ar fi fost rănite două persoane. 


În toate cele trei cauze polițiștii au demarat cercetări. De menționat că, având în vedere că doar în primul incident au fost înregistrate victime, doar aceasta a fost înregistrat drept accident, următoarele două fiind consemnate drept tamponări în evidența Rutierei Constanța. 


Valul de accidente a avut loc, spun martorii, urmare a faptului că în acest sfârșit de săptămână stațiunea Mamaia a fost aglomerată, iar teribiliștii au circulat cu viteză. "Ziceai că era 1 Mai în Mamaia, așa multă lume era!", ne-au semnalat martorii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6025 secunde