"Văduva albă", cea mai de temut ucigașă a momentului

489

Această femeie, de 28 de ani, de origine britanică, se află pe lista celor mai căutați teroriști din lume, fiind un membru cheie Al Qaeda. Acum, serviciile secrete au aflat o informație care a împrăștiat teroarea.
Samantha Lewthwaite, văduva lui Jemaine Lindsay, unul din autorii atentatului terorist din Londra, în 2005, care a murit ucigând 26 de oameni, este pe lista celor mai căutați teroriști din lume, având legături cu rețeaua teroristă Al Qaida. În vârstă de 28 de ani, Samantha este de origine britanică, fiind născută în Buckinghamshire.
Potrivit The Sun, "Văduva albă", cea mai de temut ucigașă a momentului, antrenează în Kenya, aproape de granița cu Somalia, o grupare de femei kamikaze, gata să participe la atentate sinucigașe cu bombe.
"Noi o numim Dada Mzungu - teroarea necredincioșilor. A venit în Kenya să-i elimine pe necredincioși. Necredincioșii au vânat-o, dar încă nu au găsit-o. Conduce o legiune de femei războinice și comandă operațiuni împotriva necredincioșilor. Acum, orice soră musulmană vrea să fie ca Dada Mzungu", este mesajul postat pe un site al tineretului musulman.
Acum, Kenya a emis o alertă de risc terorist ridicat temându-se de răzbunare după ce autoritățile au încercat să elimine celula teroristă Al Shabaab.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Oamenii care ne scapă de bombe
Pagina a fost generata in 1.1351 secunde