"Vă rog să vă asigurați că nu se va mai întâmpla și altor tineri o tragedie similară"

567

Articole recomandate

"Vă rog să vă asigurați că nu li se va întâmpla și altora!" Este mesajul transmis de mama lui Mattia Gastaldello, mort la Cluj, în condiții suspecte.

Mattia Gastaldello avea 29 de ani, era doctorand la matematică și venise la Cluj pentru un proiect postdoctoral. Tânărul a fost găsit fără suflare, în Joia Mare (5 aprilie) în bucătăria apartamentului pe care îl închiriase.

Potrivit celor de la today.it, Mattia sosise în România pe 3 aprilie și ar fi urmat să rămână aici câteva luni. Originar dintr-un mic orășel, Rosa (provincia Vicenza), italianul a fost găsit mort în bucătăria apartamentului pe care îl închiriase la Cluj. Înainte de asta, tânărul s-ar fi plâns unor cunoștințe că simte miros de gaz în casă și că avea migreane din această cauză.

Rezultatele autopsiei efectuate în ultimele zile au confirmat faptul că moartea tânărului a survenit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon, au precizat jurnaliștii de la cotidianul Il Giornale di Vicenza, citați de rotalianul.com.

"Nu am de ales, trebuie să mă resemnez că fiul meu a murit, dar vă rog să vă asigurați că nu se va mai întâmpla și altor tineri o tragedie similară", au fost cuvintele pe care Gianna Toffanello, mama lui Mattia Gastaldello, le-ar fi spus ofițerilor români care investighează moartea tânărului, mai scrie rotalianul.com.

Ancheta este încă în curs, scrie click.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3195 secunde