Urmărire și focuri de armă, în miez de noapte! Fugara: o tânără fără permis

208

Articole de la același autor

O tânără de 22 de ani le-a dat de furcă polițiștilor din localitatea constănțeană Grădina, căci a fost protagonista unei urmăriri cu focuri de armă, în miez de noapte.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.00, polițiștii de la Postul de Poliție Grădina se aflau în acțiune, pe DJ 222, când au observat un autoturism care se deplasa dinspre Grădina spre Târgușor. Oamenii legii au făcut semnul regulamentar de oprire, dar persoana care se afla la volan l-a ignorat și a călcat accelerația. Drept pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii, până la Cheile Dobrogei, unde din mașină au coborât doi băieți și o fată, care au rupt-o la fugă. Persoanele au fost somate să se oprească, nu au făcut-o, drept pentru care unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare și a tras două focuri de armă în plan vertical. Abia în acel moment, tinerii s-au oprit.

După primele cercetări, s-a stabilit că la volanul mașinii se afla fata, în vârstă de 22 de ani, iar în mașină se mai aflau iubitul acesteia și încă un amic. Tânăra a fugit de polițiști întrucât nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Se pare că aceasta ar fi condus mașina pentru că iubitul ei, care avea permis, era băut. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7698 secunde