Urmărire cu focuri de armă! De ce nu a oprit la semnalul polițiștilor

143
Urmărire cu focuri de armă! De ce nu a oprit la semnalul polițiștilor - ddd-1578915209.jpg

Articole recomandate

Un echipaj de poliție rutieră a tras mai multe focuri de armă în timpul urmăririi unui autoturism care, pe o stradă din municipiul Hunedoara, nu a oprit la semnalul agenților de poliție și a pornit spre un sat din apropiere, ulterior constatându-se că șoferul mașinii, un tânăr de 18 ani, nu avea permis de conducere, relatează Agerpres.

"Autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, astfel că agenții de poliție au pornit în urmărirea acestuia, cu autospeciala de poliție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Pe timpul urmăririi, după efectuarea somărilor legale, echipajul de poliție a efectuat mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția autoturismului, fără a rezulta victime, în urma folosirii armamentului din dotare", a informat luni Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Tânărul a oprit mașina după aproape 10 kilometri, în comuna Telicu Inferior, localitatea sa de domiciliu, loc în care bărbatul a fost imobilizat imediat și condus la sediul Poliției pentru cercetări. Astfel, s-a descoperit că acesta nu avea permis de conducere.

Prezentat în fața magistraților de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, tânărul a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.488 secunde