Urmărire ca în filme pentru prinderea unui șofer periculos

188
Urmărire ca în filme pentru prinderea unui șofer periculos - urmarire-1591630355.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 31 de ani, din localitatea constănțeană Ciobanu le-a dat de furcă, ieri noapte, oamenilor legii, fiind protagonistul unei urmăriri ca în filme, pe șoselele din județul Constanța.

Puțin după miezul nopții, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu.

Șoferul nu s-a conformat însă somațiilor, așa că oamenii legii au pornit în urmărirea mașinii acestuia, solicitând și sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier. Într-un final, echipajele de poliție au reușit blocarea autovehiculului în cauză pe strada Uzinei din orașul Ovidiu, iar șoferul a fost imobilizat și legitimat, fiind vorba despre un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că șoferul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea plăcuțele cu numere de înmatriculare expirate. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost reținut și urmează să fie dus în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5958 secunde