Urgie în România! Furtunile au făcut ravagii

281
Urgie în România! Furtunile au făcut ravagii - nowcastingcodgalbendefurtunainda-1562072413.jpg

Articole recomandate

Urgie în România în urma codurilor portocalii și galbene de vreme rea. Autoritățile sunt în alertă după ce mai multe localități au fost afectate de furia vremii, scrie romaniatv.net


O furtună puternică a afectat, marți după-amiază, mai multe localități din județul Botoșani, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, vântul puternic a smuls acoperișurile a două imobile din comunele Ungureni și Dângeni. De asemenea, în municipiul Dorohoi, un arbore rupt a căzut peste o mașină parcată pe strada Grigore Ghica, provocând avarierea acesteia, scrie Agerpres.ro.

"De la ora 14.00, au fost înregistrate 21 apeluri de urgență din opt localități. Pompierii militari și voluntari intervin pentru degajarea arborilor căzuți pe carosabil sau autoturisme și degajarea unor acoperișuri luate de vânt la Dângeni și Ungureni", a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU.

Totodată, mai multe localități au fost afectate de grindină. Valoarea pagubelor nu se cunoaște deocamdată. Fenomenele meteo s-au produs pe fondul unui Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină emis de meteorologi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.718 secunde