UPDATE - "Vreau să-mi scrie pe cruce: nemernicul ăsta chiar s-a distrat!" Decizia magistraților!

1070
2
UPDATE - Magistrații au decis să îl trimtă în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.


Șoferul care l-a accidentat pe un polițist, ieri dimineață, a ajuns iar în fața anchetatorilor. El se află în prezent la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța unde este audiat. 




După o noapte petrecută în arest, Vladimir Florin Marin și-a revenit din beție și a spus că îi pare rău pentru ce a făcut. În cursul zilei de astăzi procurorul de caz va formula propunere de arestare preventivă și va fi prezentat instanței de judecată. El este acuzat de ultraj, părăsirea locului accidentului, conducere sub influența băuturilor alcoolice și fals în identitate. Tânărul este pasionat de sporturile extreme, iar prietenii spun că este un băiat extraordinar. Din păcate, atunci când bea devine alt om. Pe pagina sa de socializare, înainte să provoace accidentul a scris: "Vreau să-mi scrie pe cruce: nemernicul ăsta chiar s-a distrat!"



Comentează știrea

x
23 august 2015
x

Un prost!

V. CHITAC
23 august 2015
Un betivan si cocalar...

Dupa pozele de pe facebook , asta nu este un nemernic ci... un cocalar veritabil... Vai de parintii lui ! Din alt ziar am inteles ca locuieste pe la Poarta 6 alaturi , vecin cu moldovenii violatori... Daca o fi si casatorit , vai de proasta care s-a incurcat cu betivanul asta !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0964 secunde