UPDATE - Procurorul prins cu 2.000 euro mită a fost reținut de DNA

177
UPDATE - Procurorul prins cu 2.000 euro mită a fost reținut de DNA - 9d04db4e71ebbcbbf7096fa3e52f0125-1432534998.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, prins în flagrant în timp ce primea mită, a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, au declarat pentru surse judiciare, potrivit Agerpres.


Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București a fost prins în flagrant, aseară, de procurorii DNA, în timp ce lua drept mită suma de 2.000 de euro, de la o persoană inculpată, într-un dosar, la o altă unitate de Parchet, și căreia i-ar fi promis că va interveni pentru soluționarea dosarului său, potrivit unor surse judiciare, citate de Realitatea TV.


Mai exact, procurorul i-ar fi pretins, într-o primă instanță, 3.000 euro și un telefon mobil, iar, duminică, s-ar fi întâlnit cu acesta pe o terasă, la o cafenea din București, pentru a-și primi cei 2.000 euro, când s-a realizat flagrantul.

La această oră, magistratul este audiat la sediul DNA, iar procurorii vor stabili dacă se impune să fie reținut sau nu. Fiind vorba de o acțiune flagrantă, nu mai este nevoie de acel aviz din partea CSM, pentru reținerea și arestarea procurorului, a transmis corespondentul Realitatea TV.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2748 secunde