UPDATE / PERCHEZIȚII la UNIVERSITATEA OVIDIUS din CONSTANȚA. Rectorul DĂNUȚ EPURE, suspectat de fapte de corupție

7084
27

Articole de la același autor

Rectorul Universității "Ovidius" Constanța, Dănuț Tiberius Epure, este cercetat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, pentru acuzații de corupție. 




Livia Săplăcan, purtător de cuvânt al DNA, a confirmat pentru "Cuget Liber" demararea unei anchete, în prezent la instituția de învățământ desfășurându-se percheziții. "În momentul în care ancheta va permite, vom face publice detaliile", a precizat reprezentantul instituției. 


În cazul rectorului nu a fost luată nicio măsură, până la această oră el nefiind reținut. Potrivit reprezentanților DNA, acesta urmează să fie dus la audieri la sediul structurii DNA din București. Surse din rândul anchetatorilor susțin că rectorul ar fi fost surprins în flagrant în timp ce primea mită.




UPDATE - 14,00 - Biroul rectorului a fost desigilat, acesta aflându-se în interior cu jandarmii și procurorii DNA.


UPDATE - 14,56 -  Perchezițiile continuă în biroul rectorului Dănuț Tiberius Epure, din cadrul Universității "Ovidius". Surse apropiate anchetei susțin că acesta ar fi avut, în momentul în care a fost surprins de procurorii DNA, 4.500 de euro asupra lui. Se pare că acesta ar fi urmat să primească 10.000 de euro de la studenți care doreau să intre la Facultatea de Medicină, pe locurile "fără taxă". 


UPDATE - 17,45 -  Perchezițiile în sediul Universității "Ovidius" au luat sfârșit. În urmă cu câteva minute, rectorul Dănuț Tiberius Epure, însoțit de jandarmi și procurorii DNA, a părăsit sediul Universității "Ovidius". El a fost urcat în duba Poliției și urmează să fie transportat la sediul DNA București, pentru audieri.




Comentează știrea

27 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Ionescu Victor
30 iulie 2013
L-au prins in sfarsit pe hot !

La luat in sfarsit si pe hotu asta. De generatii intregi stie toata lumea, ca era cel mai mare spagagiu, daca nu il mituiai nu treceai nici un examen la el. El trage de ani buni toate sforile in facultatea economica, cu examenele, cu licentele si proiecte de dizertatie, copiate. E cunoscut de majoritatea absolventilor ca fiind un astfel de individ, un fel de Rector "camatar" economist :))

D.
30 iulie 2013
in sfarsit

O universitate controlata de un grup de tip mafiot de infractori si nulitati academice. DNA ar trebui sa sape mai adand prin facultati, decanii fiind doar niste clone ale rectorului, ca doar nu ii alegea dupa valoare.

Brother Louie
30 iulie 2013
Masonul hot

Credea ca il vor scapa fratii masoni. Rusine!!!

samsung
30 iulie 2013
-

As fi vrut ca acest articol sa fi fost scris de admiratoarea numarul 1 al rectorului, adica Simona Anghel. Unde s-a ascuns doamna Anghel? Bravo DNA, succes in continuare si sa nu se opreasca doar la spaga. La rand, licitatiile organizate in ultimul an si jumatate. A se verifica la nivelul facultatilor.

Un cetatean cu identitate
30 iulie 2013
-

Poate verifica DNA-ul si decanii si prodecanii facultatilor...

jfk
30 iulie 2013
respectabil

Inca un personaj din inalta societate a Constantei care se dovedeste un pungas gainar....bravo dna...belitii pe toti nenorocitii cu aere de domni

Simna
30 iulie 2013
e adevarat?

In sfarsit,poate li se face dreptate celor ce invata,cu adevarat! Si,nu este doar el.Mai cautati !

eli
30 iulie 2013
mesaj

ovidius e ca "spaga srl" cu epure sef un fost taximetrist,care aterminat facultatea printre ultimii,s-ia adunat numai mediocrii langa el si spagari ex:juganaru,anghel panait,petrovici,cerasela toti incompetentii de la care nu au copiii ce invata , toate examenele se iau numai cu bani.Gradul de inconstienta al autoriatilor, ministerului invatamantului in primul rand in ceea ce priveste competenta profesorilor de la univ.ovidius este de neanteles

gogu
30 iulie 2013
TOATA LUMEA IA !

Bine fratilor! Toata lumea IA! S-a demonstrat! DAR! CINE SUNT BOII CARE DAU BANI?! De ce nu au putere sa invete sa-si ia examenele CORECT?! Ia sa vedem noi CINE A DAT BANI !!! Eu pe aia vreau sa-i vad la fata! AIA au intretinut mafia si trebuie CONDAMNATI alaturi de astia care au luat! Aud?! Hai! Iesiti la iveala pusti de bani gata! Analfabeti notorii care aveti nevoie de diplome doar ca sa nu ziceti ca n-aveti!!!

subaltern
30 iulie 2013
rusinos

Rusinos tare dle rector! Am asistat la o sedinta cu d-voastra care m-a umplut de dezgust- facea-ti inventarul cadrelor didactice care v-au sustinut!!! Pacat ca Universitatea Ovidius va purta rusinea d-voastra! Mi-e rusine ca fac parte dintre cadrele ei si pacat de munca pe care o depunem!

27 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4202 secunde