UPDATE. O NOUĂ TRAGEDIE ÎN VALU LUI TRAIAN / TÂNĂR DE 17 ANI UCIS DE UN TREN

1480
3
UPDATE: Tanarul decedat in mod tragic la Valu lui Traian se numeste Ervin Daniel Barbu, are 16 ani si provine dintr-o familie nevoiasa, cu alti 10 frati. Potrivit martorilor, mai multi elevi se intorceau de la scoala si aveau obiceiul sa se apropie de trenurile care treceau in zona si sa atinga vagoanele. Asta ar fi incercat si tanarul de 16 ani, insa pentru ca s-ar fi dezechilibrat, a ajuns chiar in fata trenului fiind lovit chiar in zona capului. Impactul i-a fost fatal elevului de clasa a VI-a, care nu a avut nicio sansa de supravietuire. Familia lui Daniel a venit la locul tragediei si au incremenit cand au vazut ca baiatul zacea pe calea ferata fara suflare. Spun despre el ca, desi era repetent la scoala, era un baiat cu suflet bun.


UPDATE:Este vorba despre un tanar, in varsta de 17 ani, care a decedat in urma impactului, medicii neavand nicio sansa sa-i salveze viata baiatului. Acesta prezenta multiple traumatisme, inclusiv cranian.

Un copil a fost lovit de un tren în urmă cu puțin timp, în localitatea Valu lui Traian. Medicii se află în aceste momente la fața locului, pe strada Mihai Eminescu, dar momentan nu este cunoscută starea de sănătate a copilului.



Comentează știrea

adevar
21 martie 2016
adevar

Daca e roman sarbatorim toata lumea

X
21 martie 2016
Esti prost ca noaptea

Te bucuri de moartea unui om pe care nici macar nu-l cunosti, boule. Cand o sa crape ma-ta aia care te-a cacat la gard lovita de tren ar trebui sa fie sarbatoare internationala. Tu ori esti facut la betie, ori a fost prezervativul spart, bai greseala a naturii care esti. Mergi frumos si ia-ti pastilele si bucura-te de liniste in camera capitonata. Poarta-ti camasa de forta cu mandrie, retardatule! Si poate faci omenirii un serviciu si te atarni de grinda. Te vom uita repede si nu-ti vom simti lipsa!

Răspuns la: adevar
Adăugat de : adevar, 21 martie 2016
Daca e roman sarbatorim toata lumea
adevar
22 martie 2016
adevar

Romani chiar ca sunt niste prosti si au obiceuri proaste.Obiceurile romane proaste probabil vin din invatamantul roman?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3793 secunde