UPDATE / MACABRU! Doi morți, găsiți într-un apartament din Medgidia

602

Articole de la același autor

Pompierii din Medgidia au fost solicitați, în dimineața zilei de vineri, 20 noiembrie, în municipiul Medgidia, pentru deblocarea ușii unui apartament, întrucât vecinii nu mai știau nimic de ceva vreme de locatari. Era vorba despre două persoane în vârstă, doi bărbați, de 75 și 85 de ani. La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor. După ce au deblocat ușa, salvatorii au găsit în casă ambele persoane, decedate. 


UPDATE. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele deceselor. În cauza a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cauzele deceselor urmează să fie stabilite în urma necropsiilor. Dar, din primele cercetări, nu par să fie suspiciuni privind o moarte violentă. 


UPDATE. Persoana în vârstă de 85 de ani, găsită decedată într-un apartament din Medgidia este dr. Petre Neamțu, medic psihiatru. Potrivit vecinilor, cel de-a doilea bărbat i-ar fi fost nepot. 
Locatarii din bloc spun că l-au văzut ultima dată pe fostul doctor la sfârșitul săptămânii trecute, la alimentara din zonă. Apoi, la începutul săptămânii, într-una dintre nopți, din apartament s-au auzit niște zgomote, după care liniște. „Noi am aflat de la femeia care mai vine și le face curat”, au afirmat vecinii. „De luni sau marți nu s-a mai auzit nimic din apartament. Dar în schimb venea un miros neplăcut”, a adăugat o altă vecină. 


UPDATE. Oficial, de la IPJ Constanța: „Astăzi, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil situat pe strada Rahovei din municipiul Medgidia, ar fi două persoane decedate. La fața locului au fost găsiți 2 bărbați, de 63, respectiv 79 de ani. Din primele cercetări nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca în urma necropsiei să fie stabilită cauza exactă a decesului”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.266 secunde