UPDATE / Incident în județul Constanța! Intervine elicopterul Smurd

1914
UPDATE / Incident în județul Constanța! Intervine elicopterul Smurd - smurd-1584373349.jpg

Articole de la același autor

Un elicopter Smurd și un echipaj de prim răspuns din cadrul Stației Hârșova intervin, la această oră, în localitatea Pantelimonul de Sus, pentru acordarea primului ajutor medical la două persoane rănite în urma exploziei unei sobe. Este vorba despre o femeie și copilul ei de 8 ani, cărora li s-a acordat primul ajutor medical la fața locului, urmând să fie transportați la spital.

Din primele informații, mama a suferit arsuri la nivelul mâinilor, iar copilul arsuri pe mâini și pe spate.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

UPDATE

În urma verificărilor făcute la fața locului, s-a stabilit că nu a fost vorba de o explozie, chiar dacă inițial persoanele care au sunat la 112 au spus că ar fi fost vorba de o explozie.

Cercetările privind împrejurările au fost preluate de organele abilitate, transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

UPDATE

Polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au fost sesizați despre faptul că o minoră, de 8 ani, care s-ar fi jucat într-o cameră a locuinței de domiciliu, în apropierea unei sobe, a suferit arsuri pe spate, întrucât ușa sobei s-a deschis singură, iar un lemn care ardea i-ar fi căzut pe spate.

Minora este conștientă, a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5439 secunde