UPDATE / INCENDIU la Constanța. O persoană a murit, alte două persoane transportate la spital

1966
3
UPDATE / INCENDIU la Constanța. O persoană a murit, alte două persoane transportate la spital - 1-1453876659.jpg
Un incendiu puternic a avut loc în această dimineață, în jurul orei 3, într-un bloc de pe strada Soveja din Constanța. În ciuda intervenției rapide a pompierilor, o persoană a murit. Alte două persoane au fost intoxicate cu fum și au suferit arsuri, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Constanța. În urmă cu puțin timp, acestea au fost transferate la Spitalul de Arși din București.

În prezent, pompierii încearcă să stabilească de la ce a izbucnit incendiul. Din primele cercetări, se pare că este vorba despre o candelă uitată aprinsă.

Vom reveni cu amănunte.


UPDATE
Potrivit ISU Dobrogea, incendiul a fost anunțat de vecini în jurul orei 02.53, speriați că pe casa scării a blocului este foarte mult fum. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri de la Detașamentul "Slt. Marius Daniel Fripis", care au intervenit imediat pentru a stinge incendiul care cuprinsese un apartament de la etajul 1. După aproximativ o oră, flăcările au fost lichidate.
În urma incendiului, proprietarul apartamentului, în vârstă de 70 de ani, a suferit arsuri grave pe față și la nivelul căilor respiratorii, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța, iar de aici transferat la Spitalul de Arși din București. 
Victimă incendiului a căzut și o femeie în vârstă de 65 de ani, care locuia la etajul 2, chiar deaspra apartamentului cuprins de flăcări. Victima a fost găsită căzută pe jos în baie, în stop cardio-respirator. Deși medicii de pe ambulanță au încercat minute în șir resuscitarea ei, femeia a fost declarată moartă. În același apartament a fost găsit și soțul femeii, care suferise o intoxicație cu fum, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean. Starea lui este stabilă.




Comentează știrea

Dan
27 ianuarie 2016
Castiguri part time

Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Dileală și sminteală !
27 ianuarie 2016
Hoții de minte

Popii, nu știu ce să mai inventeze să țină prostimea sub anteriul psihologiei religioase, minteaga enoriașilor captivă prostiilor bisericești ! E o modă "duhovnicească" aprinsul lumânăricilor, a candelașelor în casă de către babe la minte, trup și doxă, adoptând "sfințeala" din biserici și mânăstirici, sfaturile "învățătorilor" cu sutană. E urmare DIRECTĂ a "educației" ecleziaste din bisericelele de troptuar a unui guzgan ca IPS, a lui Tănăsescu & gașca de anteriști activiști notorii și propădăvuitori de sminteală și ignoranță, ce IATĂ - vorba lor... !

justitiarul
27 ianuarie 2016
esti obosit ...

Nr. 1 esti obosit ! Iti recomand un tratament cu Diazepam !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4696 secunde