Video UPDATE. GALERIE FOTO-VIDEO / ACCIDENT RUTIER GRAV LA NEPTUN! MAI MULTE VICTIME

7044
3

Articole de la același autor

UPDATE: Azi, la orele 16:40, la ieșirea din localitatea Neptun, pe DN39, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a condus autoturismul pe DN39 și ajungând înaintea podului, de pe o strada adiacentă, a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, pe banda 2 dinspre Mangalia către Constanta.


UPDATE: Cele șase victime sunt:
- o femeie ce se află în comă, politraumă și intubată. Aceasta a fost transportată cu elicopterul.
- un bărbat cu traumatism toracic și abdominal ce se află în stare critică
- un bărbat cu traumă minoră
- o femeie cu traumatism la coloana cervicală dar care este stabilă
- doi copii de 8 și 12 ani, conștienți cu traumatisme minore


UPDATE: Potrivit martorilor, impactul s-a produs între două autoturisme. În urma accidentului au rezultat șase victime ce vor fi transportate cu ambulanțele la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.


Un grav accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în zona localității Neptun pe DN39. Din primele informații se pare că este vorba despre mai multe victime. Potrivit reprezentanților SAJ, mai multe ambulanțe se deplasează la fața locului. Apelul la 112 anunța că sunt cel puțin 6-7 persoane rănite.

Comentează știrea

DIICOT
4 aprilie 2018
PROSTIA

Viteza ..ascultatul muzicii ..vorbitul la telefon ..fitele spartul in figure sunt cateva dintre ingredientele care duc catre cimitir pacat dar prostia se plateste ..

Mariana CEDE
4 aprilie 2018
Despagubiri

Ajutam victimele accidentului rutier sa obtina despagubiri materiale si morale,conform legii.Sunati la:0771254311

hffh
4 aprilie 2018
.....

bai jurnalisto.....tu intelegi ceva din descrierea pe care ai facut-o? ce fumezi cand scri articolele? hotarastete ori venea pe DN39 ....ori pe strazi adiacente....dupa descrierea ta DN39 sunt toate drumurile care vin si duc spre Mangalia.....roaga si u un coleg sa iti scrie articolele

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9573 secunde