UPDATE: Fiul unui oficial din Ambasada Libiei la București, reținut pentru o dublă crimă. Tânărul ar fi fost în sevraj

426
1
UPDATE: Fiul unui oficial din Ambasada Libiei la București, reținut pentru o dublă crimă. Tânărul ar fi fost în sevraj - medicinalegala11024x686-1519560743.jpg

Articole recomandate

Dublă crimă, comisă, sâmbătă seară, într-un bloc din sectorul 3 din București. Un tânăr de 23 de ani, de origine arabă, și-a înjunghiat mortal iubita și nu a cruțat nici animalul de companie al femeii – o pisică. Apoi, a ucis și un vecin pe care l-a întâlnit întâmplător.


UPDATE 12:02: Tânărul care și-a ucis iubita în timp ce s-ar fi aflat sub influența drogurilor, are 23 de ani, iar tatăl acestuia lucrează în cadrul Ambasadei Libiei la București, susțin surse judiciare, citate de news.ro. Bărbatul de origine libiană a fost reținut pentru 24 de ore, iar, duminică, urmează să fie propus instanței cu propunere de arestare preventivă, scrie libertatea.ro


Atacul sângeros a avut loc într-un apartament din sectorul 3, după o ceartă aprinsă între tânărul de origine arabă și iubita sa. Furios peste măsură, bărbatul de 24 de ani a înjunghiat-o mortal, apoi i-a ucis și picisa, potrivit Realitatea TV.


La parterul blocului, agresorul s-a întâlnit cu un vecin, un bărbat de 60 de ani, căruia i-a cerut o țigară. Pentru că nu avea, l-a ucis și pe el cu mai multe lovituri de cuțit.


Un alt vecin a descoperit cadavrul și l-a ținut de vorbă pe presupusul criminal până la sosirea Poliției. Martorii spun că tânărul acuzat de comiterea dublei crime avea un comportament bizar pentru că s-ar fi aflat sub influența drogurilor.

Agresorul a fost prins și dus la secția 23 de Poliție. Tânărul a fost transportat la Spitalul Floreasca, apoi la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia".


Comentează știrea

Cristian
25 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Va oferim lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Pagina a fost generata in 0.2913 secunde