UPDATE. Criminalul vietnamez, care a ucis și apoi a dispărut, prins de polițiștii români

Luni, 18 Noiembrie 2019, 09:46
207
UPDATE -  Cetățeanul vietnamez care a omorât un conațional într-un centru de cazare a muncitorilor din București a fost depistat de către polițiștii Serviciului Omoruri, fiind condus la audieri la sediul Poliției Capitalei, informează DGPMB.


"Ieri, în jurul orei 18,00, prin apel 112 a fost sesizat, în incinta unui centru de cazare, un conflict între doi bărbați de origine vietnameză, în urma căruia unul dintre ei a fost grav rănit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 și echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat", precizează luni Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Agresorul a fugit din centrul de cazare imediat după conflict.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. 


Știrea inițială


Un criminal vietnamez e căutat în București. Și-a ucis un coleg de muncă și a dispărut din locația unde cei doi erau cazați. Asiaticii veniseră în România cu forme legale și munceau în construcții.

Duminică, în jurul orei 18.00, prin apel 112 a fost sesizat, în incinta unui centru de cazare, un conflict între doi bărbați, de origine vietnameză, în urma căruia unul dintre ei a fost grav rănit.


La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 și echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

În urma investigațiilor și audierilor efectuate a fost identificat posibilul agresor, acesta în prezent fiind căutat, având în vedere că imediat după conflict a fugit din centrul de cazare.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, scrie observator.tv


Pagina a fost generata in 0.4224 secunde