UPDATE / CORUPȚIE la UMC. Trei profesori și doi studenți, aduși la Parchet. Emilian Costache, unul dintre profesorii săltați. Al doilea, cu cagulă pentru a nu fi recunoscut

7387
16
UPDATE / CORUPȚIE la UMC. Trei profesori și doi studenți, aduși la Parchet. Emilian Costache, unul dintre profesorii săltați. Al doilea, cu cagulă pentru a nu fi recunoscut - mascati-1379588682.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp,  trei profesori și doi studenți din anul I, toți de la Universitatea Maritimă, au fost aduși la Parchetul Curții de Apel Constanța pentru audieri. Studenții spun că nu cunosc motivul pentru care au fost aduși aici. 


UPDATE -  La percheziții, asupra lui Emilian Costache s-au găsit lucrări de examen care îl incriminează, spun surse din cadrul anchetei, iar pe lângă el sunt alți 7-8 profesori ce dau declaratii, la această oră, ofițerilor DGA in incinta UMC.


UPDATE -  Unul dintre profesorii săltați și aduși la Parchet pentru audieri este Emilian Costache. Al doilea profesor săltat de cei de la DNA i-a rugat pe jandarmi să îi dea o cagulă pentru a nu fi recunoscut.






Reamintim că astăzi, încă de la primele ore ale dimineții, anchetatorii DNA au descins la Universitatea Maritimă Constanța. Surse din cadrul UMC susțin că anchetatorii au venit cu o listă de materii la care studenții ar fi primit note mai mari. Mai mult, există suspiciunea că alte persoane ar fi dat examenul în locul unor studenți. Ar fi vorba despre 13 discipline. Materiile la care s-ar fi semnalat nereguli fac parte din cadrul Facultății de Navigație și Electromecanică, la forma de învățământ cu frecvență redusă. 


Au fost făcute percheziții la secretariat, fiind vizate cataloagele, baza electronică și lucrările de examen din sesiunile iunie, iulie și septembrie. Universitatea este păzită de jandarmi, care nu permit accesul in incintă decât pe bază de carte de identitate.


De menționat că vinerea trecută s-ar fi încercat efectuarea unui flagrant, dar, potrivit unor surse, acest lucru s-ar fi aflat, și implicit planul a eșuat. 


Vom reveni cu amănunte


Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
profesor
19 septembrie 2013
COSTEL POPESCU-DIRECTOR R.U. LA UNIVERSITATEA OVIDIUS

cand il arestati domnilor de la D.N.A. si pe Costel Popescu de la Universitatea Ovidius,este implicat in fraude pe statele de functii si statele de plata,dar preferential dadea sporuri de vechime cui ii dadea spaga cadouri mai mari ca sa aibe fiica lui sa bata bulevardele cu Passat-ul CC luat din contracte de cercetare

absolvent
19 septembrie 2013
la cine i-a dus...

La procurorii care predau la Drept la Ovidius? Sigur ei sunt in masura sa se pronunte asupra faptului ca exista coruptie. Nu au zis nimic la mizeria care este la ei. Au fost cumva in comisie la licenta din vara la Drept? Daca nu, de ce nu au fost? Cine a corectat? E frauda sa nu dea subiectele si sa corecteze titularul? Sau asa si-au scos Radu, Serban si Rus banii de vacante.

Montrealez
19 septembrie 2013
jale in asa zis-ul mediu academic constantean

O simpla verificare a activitatii profesionale a Dlui Emilian Costache arata ca individul e un impostor notoriu (a se vdea si CV-ul sau). Constanta pare un centru pseudo-universitatr complet scapat de sub control, unde pur si simplu orice neica nimeni poate ajunge universitar. Mai bine ar inchide naibii fabricile astea de diplome, ca ne facem de tot rasul.

informatie publica
19 septembrie 2013
DNa Constanta, trezeste-te!

Fostul prorector Stanciu, cu fiul ei si cu decanul Hantiu de la facultatea de arte aveau o firma in comun, teatrul particular Agon, care primea de la universitatea Ovidius finantari chipurile pentru proiecte culturale. Salile de repetitii si de spectacole platite tot de Ovidius, erau trecute ca sali de cursuri, dar acolo, pe Stefan cel Mare era sediul teatrului si a unei Academii de muzica!!, tot a lui Hantiu, particulare, care lucra cu studentii neplatiti, in folosul acestei individe evazioniste. Banii publici au fost folositi in interes privat si de acolo impartiti. Rog DNA sa nu se prefaca a trece cu vederea, ca este strigator la cer ce se intampla la Ovidius cu acesti mizerabili. Daca nu auziti, exista DNA Bucuresti!

gigel
19 septembrie 2013
re

care e cel de-al doilea prof saltat?

luis
19 septembrie 2013
luis

numa luis pare sa fie corect, dar el trebuie internat ca pica tot ce prinde, alta neregula, nebunia.

noni
19 septembrie 2013
tragic

S-a spart buba si la Ovidius si la UMC. S-a dus cu examenele luate cu 100 eur bucata, cu spaga pusa in caietul.de teme la UMC si cu huzureala. Am auzit, nu sunt sigur, nu cunosc personal, ca la UMC spaga era 100 eur de pers, de examen. Cica erau profesori care plecau si cu minim 10 000 eur stransi gramda !!! Cati bani fratie !!! O spuneau studentii de acolo...

noni
19 septembrie 2013
tragic la Ovidius

Iar la Ovidius la litere, una din profe, isi permitea sa arunce la gunoi, cadourile din aur, luate de studenti...daca i se pareau prea usoare ! Parca Dragu, era numele ei...la fel...nu stiu sigur, dar cei care au trecut pe acolo pot confirma...

Lite
19 septembrie 2013
L

Constanta isi face "reclama" cu profesorii spagari.

dlq
19 septembrie 2013
He he

Ia intrebati la UMC de Constantinescu de Analiza Matematica.. 150 de euro doua examene la promotie. Dar de faptul ca se aduna spaga gramada in septembrie de o persoana intermediara intre profesori si elevi ( pe toata universitatea) iar apoi se distribuie listele. Dar de 200 de RON examenul la calculatoare, sau electrotehnica :)) La UMC cloaca e mai mare decat la Ovidus, iar asta cu mersul unui elev in locul altuia e clasica . Se face de multi ani ! PS: Bineinteles..astea toate sunt din auzite :))))))))) Ha ha

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4196 secunde