UPDATE. COPILA DE PATRU ANI, CĂZUTĂ ÎN APĂ, A MURIT!

650
UPDATE. COPILA DE PATRU ANI, CĂZUTĂ ÎN APĂ, A MURIT! - 646x404-1525859284.jpg

Articole recomandate

UPDATE -  În ciuda eforturilor făcute de către echipajele medicale, fetița a fost declarată decedată.


XXX


Fetița de patru ani din localitatea bistrițeană Rodna, care a fost căutată miercuri în apele Someșului Mare, a fost găsită decedată în râu, pe raza localității Maieru, la aproximativ 6 kilometri de locul în care a căzut în apă. Fetița a fost găsită în stop cardio-respirator și imediat s-au început manevrele de resuscitare, în sprijin fiind trimis și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean 


O fetiță de 4 ani din localitatea Rodna a căzut în râul Someș în timp ce se plimba cu sora ei. SMURD-ul încearcă resuscitarea ei, după ce a fost găsită în stop cardio-respirator într-un sat aflat în aval.


Cele două fetițe se plimbau pe o punte a Someșu Mare din localitatea Rodna. După o vreme, una dintre ele s-a întors acasă singură și le-a zis părinților că sora ei a căzut în apă. 


Familia a alertat autritățile și au început căutările. "Echipajul de prim ajutor a început manevrele de resuscitare și în sprijinul lor s-a trimis și un echipaj SAJ Bistrița-Năsăud", a spus Cristina Răcilă de la ISU Bistrița-Năsăud. Revenim cu amănunte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.804 secunde